Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

В мерії Ірпеня запахло смаженим

19 листопада 2020 року о 16:33

 | 
 | 4/5 (1)

В Ірпені заговорили про відміну Генерального плану міста. Нагадаємо, головний документ, яким встановлюються умови та обмеження в сфері будівництва, був зі скандалом прийнято майже два роки тому в грудні 2018 року.

З того часу багато чого змінилося. В тому числі й депутатський корпус ІМР. І ось вже новообрані депутати від різних партій заявили про необхідність відміни Генерального плану як такого, що був прийнятий з порушеннями та не відповідає чинному містобудівному законодавству. Про це, зокрема, йшла мова в ухваленому днями меморандумі представників чотирьох партій про створення депутатської більшості в міській раді Ірпеня.

Та ось до цього хору голосів додався й новообраний міський голова Олександр Маркушин. Це ж треба, скільки часу все влаштовувало аж раптом виявилися, що щось та не так. Він, щоправда, наголошує лише на «корекції» Генплану. Тобто, внесемо невеличкі зміни, а решта хай буде.

Олександра Маркушина теж можна зрозуміти. Підтримки депутатської більшості він не має. Тому, діалог вести доведеться. Саме діалог, а не спроби торгів та маніпуляцій. І розпочати його хочеш не-хочеш треба буде саме з відміни скандального Генерального плану, який пропхнули для узаконення тотальної забудови міста.

Нагадаємо, перша сесія новобраної Ірпінської міської ради восьмого скликання відбудеться у п’ятницю, 20 листопада.



0

 598 | 
 Пульс | 
 2020-11-19 16:33:02 | 
 новини, Київщина, Київська область, будівництво, Генеральний план, Генеральний план міста, генплан, депутати, депутатська більшість, депутатський корпус, забудова міста, Ірпінська міська рада, Ірпінська міськрада, Ірпінський регіон, Ірпінь, маніпуляції, Маркушин, меморандум, місто Ірпінь, містобудівне законодавство, містобудування, міська рада, міськрада, Олександр Маркушин, порушення, Приірпіння, скандал, тотальна забудова, тотальна забудова міста
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама