Поділитися
1
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Коло Свароже. Масляна

Подія відбулася 13 березня 2021 року о 12:00

 | 
 | 4/5 (1)
Маркет-молл Даринок та Арт-завод Платформа запрошують на крутий івент “Коло Свароже. Масляна” зустрічати весну за стародавніми традиціями.
13 та 14 березня (сб-нд), з 12:00 до 22:00.
Маркет-молл Даринок та Арт-завод Платформа, вул. Магнітогорська 1А, м. Лісова.
Вхід безкоштовний.

Коло Свароже. Масляна – красива старовинна традиція збиратися у колі сім'ї та друзів, щоб разом спровадити зиму і відкрити дорогу весні. На честь бога Сварога співали пісні, славили сонце і життєдайний вогонь, їли смачно, гуляли гучно, і всією душею вірили у світле майбутнє.
Тож, маркет-молл Даринок та Арт-завод Платформа 13-14 березня кличуть всіх охочих відправитись у минуле, щоб у міфічній і казковій атмосфері зустріти весняне сонце і вхопити його за проміння.
Це будуть вихідні зі смаком млинців, зігріваючих напоїв, гучної музики, запальних шоу для дорослих та дітей, енергійних квестів та інших розваг.
Вас вразить багатий фуд-корт: найкращі заклади зустрінуться в одному місці, щоб нагодувати вас найсмачнішими стравами та зігріти ваші душі гарячим глінтвейном.
Запалювати на сцені будуть представники України на пісенному конкурсі «Євробачення-2021» – гурт Go A, українська співачка, реперка – Alina Pash, фіналіст шоу "Голос країни" – Khayat, а також кавер-гурти з етнічними композиціями і діджеї.
У програмі заходу:
- кінне шоу з шаблями і списами, прогулянки верхи, трюки з вогнем, ходулісти та міфічні персонажі, виступи силачів та еквілібристів, таємничий обряд спалювання символа зими.
- найбільший сінний лабіринт та ярмарковий стовп з подарунками.
- безліч цікавих майстер-класів, серед них навіть стрільба з лука і майстер-клас від кузні.
- улюблене кіно просто неба і понад 15 зон розваг для дітей – все те, що вони так люблять.
Не пропусти шалене гуляння Масляної!

1

 814 | 
 Пульс | 
 2021-03-11 15:08:00 | 
 афіша, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама