Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Створи дизайн Pepsi: твоє місто на банці!

Подія відбулася 26 березня 2021 року

 | 
 | 5/5 (2)
Нова колаба із селебами, музичний фест, чи старт футбольного сезону — по баночці Pepsi одразу зрозуміло, якими емоціями ділиться з нами бренд.
Зараз оновлений дизайн на банках Pepsi стане близький кожному, бо він — про українські міста! Рідні, такі наші — Київ, Одеса, Харків, Запоріжжя, Кам'янець-Подільський і Чернівці!
А ще стільки крутих міст в Україні, правда? Тобі вирішувати, яке з них з’явиться на баночці наступним.
Майже в кожного було фото, де тримаєш Львівську ратушу на долоні або пам’ятник засновникам Києва. Не встиг зробити й собі таке, бо боявся, що буде мало лайків? Pepsi говорить: «Знову можна!». Адже цього разу за такий фан можеш виграти дуже круті призи!
Фотографуй улюблену пам'ятку в своєму місті, ніби тримаєш її на долоні, а в іншій руці — баночка Pepsi. Викладай фото в Stories або пост в Instagram, відзначай сторінку @PepsiUkraine та став #створидизайнpepsi.
Щотижня серед учасників бренд буде розігрувати мерч від Pepsi: стильні футболки та крутезні світшоти. А в березні їх Pepsi Best Friends Леонід Мартинчик, Женя Білозеров та Анна Трінчер оберуть переможця серед усіх, хто розмістив фото в період розіграшу, - і в прямому ефірі розіграють сертифікат на поїздку Україною від їх партнера — туроператора JoinUP! та подарують можливість створити особливий дизайн для власної баночки Pepsi зі знаковою локацією свого міста.
Відкривати Україну разом з улюбленим брендом стало ще цікавіше!
Усі деталі на сайті та сторінці Інстаграм.

0

 949 | 
 Пульс | 
 2021-03-03 16:21:34 | 
 афіша, Київська область, instagram, Pepsi, акція, бренд, дизайн, Запоріжжя, Кам'янець-Подільський, Київ, мерч, міста України, Одеса, пам'ятка, пам'ятки, подарунки, подорожі, призи, Україна, фест, фестиваль, футбол, футбольний сезон, Харків, Чернівці
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама