Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Федорук не полишає намірів «окупувати» Бабинці

28 червня 2018 року о 09:39

 | 
 | 4/5 (1)
Селище Бабинці опинилися під загрозою приватних інтересів мера Бучі Анатолія Федорука. Цієї неділі селищний голова Бабинців Андрій Купраш знову намагався провести засідання сесії селищної ради на яке прибув Федорук зі своїми вмовляннями приєднатися до Бучанської ОТГ.
Як і попереднього разу (під час спроби сесії 13 червня), Купраш палко закликав приєднатися до Бучі. Федорук знову роздавав обіцянки. Мешканці селища, які прийшли на сесію обурювалися поведінкою бучанського гостя. Люди давно зрозуміли за які «буси» хоче купити Бабинці Федорук, і що насправді отримають вони приєднавшись до Бучі.
А отримати вони можуть зрубаний ліс, забудовані котеджами території, нове кладовище та підприємства шкідливого виробництва. На зразок асфальтного заводу, як це ледь не отримав Ворзель.
На сьогодні місто Буча забудована вже вздовж і поперек. Будувати хочуть вже навіть на території міської лікарні, яка підпорядкована Ірпеню. Немає власного водоканалу, а в кранах квартир і будинків вода коричневого кольору. В школах діти вчаться по три зміни і проводять уроки вже навіть у коридорах.
За таких умов у мера вже немає авторитету та підтримки навіть серед депутатів Бучанської міської ради. Прикладом цьому є факт, що міський голова не проводить чергової сесії міської ради, а все намагається безрезультатно провести позачергову сесію, на яку не збирається депутатський кворум. Останній приклад тому, це коли 26 червня депутати знову не прийшли на таке засідання, що скликане поспіхом без офіційного оголошення, порядку денного та засідання комісій. Та навіть з тих депутатів, які прийшли на запрошення Федорука, не усі висловили підтримку його діям на так званій «закритій розмові з питань децентралізації».
Втрачаючи авторитет та керівництво в Бучі, Анатолій Федорук накидає оком на навколишні села та селища щоби отримати їхній ресурс, вкрасти та роздати наближеним до себе все, що тільки можна, і втекти кудись подалі.
Мешканці залишаться зі своїми проблемами. Які треба буде вирішувати їм самим. Ця проблема вже власне й з’явилася в особі Федорука та його планами створити якусь супергромаду з центром в Бучі. При тому, що більшість сіл, які потрапили до планів мера, про саму Бучу мають поверхневе уявлення і прагнуть жити своїм життям. Нещодавно громада Микуличів вигнала бучанського затійника з сесії ради та оголосила про створення власної Микулицької ОТГ у складі Бородянського району без всіляких приєднань –об’єднань з містом обласного значення. Таке ж саме чекає цього гастролера і у Бабинцях, де він покищо, пробує купити місцеве населення концертами, ліхтарями і лавочками забравши в людей землю та ліс.
А меру Федоруку, перед як пхатися повчати депутатів інших рад, краще звернути увагу на проблеми з роботою міської ради яку він очолює, і у він вже немає прихильної до мера більшості, бо депутати та виборці збагнули куди може завести такий курс міського голови. І ще звернути увагу на стан шкіл, зокрема, бо навчання в три зміни та стан шкільного харчування, вже привернуло увагу центральних телеканалів. То ж, про реальний стан справ у місті, де мером є такий «господарник», як Федорук, знає вже уся країна.

0

 809 | 
 Пульс | 
 2018-06-28 09:39:48 | 
 новини, Київщина, Київська область, Анатолій Федорук, Бабинці, Ірпінь
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама