Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Дев’яносто гектарів лісу з Гостомеля нікуди не подінуться

27 липня 2018 року о 20:51

 | 
 | 4/5 (1)
90 гектарів зелених лісових насаджень в Гостомелі лишатимуться. Ніхто не дозволить їх чіпати. У вересні минулого року селищна рада прийняла Генеральний план селища міського типу Гостомель. Генплан чітко визначив межі приватної та громадської забудови, зон рекреації, відпочинку і таке інше.

На публічній кадастровій карті чітко окреслені межі лісу (зелений колір), межі майбутньої паркової зони (жовтий колір) та територія, земля якої знаходиться у приватній власності (колір червоний). До речі, дозволів на передачу земельних ділянок у приватну власність було видано найбільше у 2006-2010 роках.

Влада селища знаходиться на позиції однозначної непорушності визначених законом меж лісової території. Це до тих непоодиноких звинувачень, які лунають в бік влади селища, щодо останніх подій на земельній ділянці біля комплексу «Чеський дворик» на Гостомельському шосе. Та земельна ділянка давно перебуває у приватній власності, і має призначення під побудову об’єкту громадського призначення. Відповідно, будівництво на тому місці торгівельного центру, має законні підстави.


0

 1022 | 
 Пульс | 
 2018-07-27 20:51:15 | 
 новини, Київщина, Київська область, Гостомель
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама