Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У Білій Церкві замінять освітлення у цілому мікрорайоні

19 січня 2018 року о 14:39

 | 
 | 4/5 (1)
Білоцерківська міська рада залучила 12 млн. грн. кредитних коштів від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) на оплату реконструкції вуличного освітлення у місті.
Департамент ЖКГ наразі оголосив тендер на розробку проектно-кошторисної документації, постачання та монтаж всього необхідного електротехнічного обладнання для реконструкції вуличного освітлення низки вулиць м. Біла Церква.
За інформацією прес-служби Білоцерківської міської ради, роботи із заміни освітлення будуть проведені на 80 вулицях у мікрорайоні Заріччя. Зокрема, передбачається, що 2259 існуючих світильників будуть замінені на світлодіодні. Також, буде встановлено 340 кронштейнів та консолей на опори, 85 терміналів автоматичної системи керування вуличним освітленням (АСКВО) та диспетчерський пункт. Також, будуть проведені роботи з підвішування 30000 м самонесучого ізольованого проводу, заміни 44 зношених залізобетонних опор, заміни шаф керування, а також всього необхідного додаткового обладнання для виконання цих робіт та демонтаж всього застарілого освітлювального електротехнічного обладнання.
За словами заступника міського голова Валерія Гнатюка, у Білій Церкві це перший такий вагомий проект, на який залучаються кошти в сумі 12 млн грн. від міжнародних фінансових інституцій.
На тендер, який оголосив департамент ЖКГ, зареєструвалися 19 профільних компаній з більш як 10 міст України.
Представник Консалтингу GARDE, який є консультантом підтримки із впровадження проекту від НЕФКО Володимир Дебой розповів, що торги будуть відбуватися виключно за міжнародними стандартами, тому всі вимоги прописані у тендерній документації мають бути дотримані. А оцінка та визначення переможця відбуватиметься прозоро - чотирма інстанціями як в Україні, так і за кордоном.
За умовами тендеру, учасник має мати фінансовий, технічний та виробничий потенціал та потужності, необхідні для виконання контракту, а також середньорічний дохід учасника протягом попередніх трьох років має бути щонайменше у 2 рази більшим від ціни його тендерної пропозиції.
Відзначимо, що відкриття тендерних пропозицій заплановано на 16 лютого.

0

 761 | 
 Пульс | 
 2018-01-19 14:39:41 | 
 новини, Київщина, Київська область, Біла Церква, ЖКГ, освітлення, тендер, Україна, фінанси
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама