Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Гостомельські проекти до громадського бюджету перейшли на етап голосування

31 серпня 2018 року о 14:27

 | 
 | 4/5 (1)
Найбільш вдалим світовим досвідом, щодо дієвого залучення громадян до процесу прямого впливу на своє майбутнє, є використання Громадського бюджету (бюджету участі). Це можливість впровадити інноваційні механізми залучення громадськості до розподілу коштів місцевого бюджету.
Таким досвідом скористалися й у Гостомелі, де після відбору 26 проектів Громадського бюджету пройшло на голосування. Проекти настільки креативні й змістовні, що нелегко буде обирати найкращі з них. Для зручності й ознайомлення з ними їх було розділено на дві групи: проекти до 50 тис. грн та від 50 до 100 тис. грн. Переглянути їх можна на офіційному сайті Гостомельської селищної ради у відповідному розділі.
Бузковий сад, простір вільних людей для відпочинку і спілкування, проведення заходів під відритим небом, Алея козацької слави з встановленням символічного знаку, сквери гойдалок і закоханих, дитячі майданчики й засоби безпеки для дітей під час вуличного руху, шкільна лабораторія та інші.
7 вересня в Гостомелі у Культурно-оздоровчому комплексі о 19:00 автори проектів матимуть можливість презентувати свої ідеї. Саме ж голосування відбуватиметься з 10 по 18 вересня, де кожен бажаючий громадянин України, віком від 16 років та який проживає, працює або навчається на території селища зможе прийти та проголосувати за обрані проекти.

0

 1236 | 
 Пульс | 
 2018-08-31 14:27:00 | 
 новини, Київщина, Київська область, бюджет участі, голосування, Гостомель, громадський бюджет
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама