Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Новина про відеогру понад 20-річної давності «взівала» інтернет

3 жовтня 2018 року о 14:57

 | 
 | 4/5 (1)
Зовсім нещодавно інтернет-мережу обійшла приголомшлива новина про відеогру «Duck Hunt», яка вийшла ще в далекому 1984 році на восьмибітних ігрових консолях (приставках) Dendy, Sega, Nintendo та інших. В ній шлося про «приховану» можливість, яку більшість гравців досі не знали...
Багато ще хто пам'ятає цю класичну гру, де потрібно було стріляти зі спеціального контролера у вигляді пістолету по качкам які літали зігзагами по екрану телевізора, а мисливський пес збирав їх або ж насміхався з промахів. Та чи хтось з вас знав що інший гравець міг управляти качками?
Початок бурхливому обговоренню цьому поклав актор Сет Роген (@SethRogen), який в своєму твітері написав:
«Відкриття, яке запізнилося на 25 років, та я тоді не мав Twitter'а: в Duck Hunt другий гравець іншим контролером міг контролювати качку».
Після цих слів його почали звинувачувати в поширенні фейку (неправдивої інформації). Проте актор не розгубився й знайшов інструкцію до цієї гри, в якій чітко зазначувалось: «У гру типу А також можна грати удвох. Один гравець – мисливець. Інший гравець за допомогою джойстика контролює політ качок горизонтально і вертикально, намагаючись ухилитися від пострілів мисливця, поки не зміниться колір неба».
Для багатьох Duck Hunt міцно асоціюється зі щасливим безтурботним дитинством та цього разу це стало справжнім фурором й викликало масу коментарів. Люди без кінця писали щось на зразок «Я відчуваю себе, ніби позбувся дитинства» чи «Все моє життя було брехнею. Чому, чому, чому я дізналася про це лише зараз. Ящик пандори вже більше не закриється».
Хоча й були такі, які стверджували що також про це знали – «Я гадав, це всі знають. Що другим контролером можна керувати качками в Duck Hunt. І люди тільки зараз про це дізналися? Уявіть, що б означало мати це знання ТОДІ».
Можливо це стало наслідком того, що на той час нікому не було цікаво читати інструкції до ігор, коли й так у них все інтуїтивно зрозуміло. Згодом Сет Роген зізнався, що також не одразу про це дізнався:
«Ми з сестрою виявили це, коли я випадково сів на джойстик і качка полетіла в правий верхній кут екрану».

0

 584 | 
 Пульс | 
 2018-10-03 14:57:40 | 
 новини, Київщина, Київська область, Dendy, Duck Hunt, Nintendo, Sega, Відеогра, ігрова консоль, приставка
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама