Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Труднощі з підготовкою до опалювального сезону в м.Васильків

3 жовтня 2018 року о 15:02

 | 
 | 4/5 (1)
На позачерговій сесії Васильківської міськради два з трьох винесених на порядок денний питань стосувалися початку опалювального сезону. Одне з питань стосувалося заборгованості за спожитий природний газ перед «НАК «Нафтогаз України», а саме погодження договорів про реструктуризацію та надання місцевої гарантії щодо їх виконання шляхом укладення договорів місцевих гарантів.
«Держава нам зараз дає можливість реструктуризувати борг, який є наявний у нас, і це дасть можливість вчасно розпочати опалювальний сезон із 15 жовтня», – повідомив на сесії Васильківський міський голова Володимир Сабадаш. На що депутати проголосувати за підтримання зазначеного проекту рішення.
Іншим питанням було, підтримане ще на попередній сесії, про надання КП «Васильківтепломережа» дозволу на отримання кредиту в сумі 1 млн 800 тис. гривень, проте певні питання з банком були неврегульовані.
«Нині ми всі питання узгодили з банком, тож тепер питання на сесії звучить наступним чином: надати погодження і скасувати попереднє рішення, яке було надане на 43 сесії», – зазначив Володимир Сабадаш.
Після засідання Володимир Сабадаш прокоментував, наскільки важливими для міста є прийняті на сесії рішення та звернувся до мешканців Василькова: «На сьогоднішній день заборгованість від населення складає трохи більше 17 млн грн, тому є загроза не розпочати вчасно опалювальний сезон. Тож потрібно заплатити за послуги, які були надані з теплопостачання».
На завершення мер додав: «Нами буде створена спеціальна комісія з питання заборгованості, також ми зараз вивчаємо питання про можливе залучення колекторської структури для стягнення боргів. Ситуація, пов’язана з наданням теплової енергії дуже серйозна, тому що без коштів «НАК «Нафтогаз України»» не дасть нам природного газу. Тож ми можемо ображатися тільки самі на себе. Поки не буде коштів, ми не отримаємо газу на теплову енергію. Нам усім треба прикласти максимум зусиль для вирішення цього питання».

0

 695 | 
 vasilkov.info | 
 2018-10-03 15:02:46 | 
 новини, Київщина, Київська область, Васильків, жовтень, опалювальний сезон, реструктуризація
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама