Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Саакашвілі можуть позбавити легальних підстав перебувати в Україні

19 січня 2018 року о 15:58

 | 
 | 4/5 (1)
Вже 22 січня Київський апеляційний адміністративний суд може позбавити Міхеіла Саакашвілі легальних підстав перебувати на території України.
Міхеіл Саакашвілі повідомив, що Управління державної міграційної служби в Київській області оскаржило прийняте на його користь рішення Окружного адміністративного суду Києва, який відмовив йому у визнанні незаконним рішення ГМС про відмову у визнанні його біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту після позбавлення громадянства України. "Вони прискорюють суд по моїй депортації з України. У мене було 30 днів на оскарження цього рішення. Не почекавши ці 30 днів, сама ГМС, яка виграла суд, подала на своє вигране рішення скаргу і оскаржить те, що вони виграли. Це зроблено для того, щоб суд відбувся у понеділок, і у вівторок у мене вже не було жодного легального документа для перебування в Україні", – пояснив політик.
Як відомо, вже 22 січня Київський апеляційний адміністративний суд проведе розгляд апеляції Управління ДМС України в Київській області на рішення Окружного адмінсуду Києва від 3 січня. Засідання розпочнеться о 10:00.

0

 639 | 
 Пульс | 
 2018-01-19 15:58:30 | 
 новини, Київщина, Київська область, Київ, Київська область, Київський апеляційний адміністративний суд, Міхеіл Саакашвілі, суд, Україна
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама