Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Микола Пасальський отримав покарання за побиття жінки

8 лютого 2019 року о 15:04

 | 
 | 4/5 (1)
Ця скандальна подія сталася влітку минулого року в Оболонському районі міста Києва. Обвинувачений в свою чергу заявляв, що потерпіла тримала в руках електрошокер і загрожувала йому.
«Коли вона (потерпіла) почала загрожувати отруїти його собак, він не втримався і вдарив її рукою в голову... А також зазначив, що потерпіла і раніше робила йому зауваження з приводу вигулу ним собак без намордника, і ці зауваження були неправомірними, оскільки собака породи пітбуль є молодою і не може завдати шкоди іншим людям, тому він вигулював її без повідка і намордника», – сказано у вироку суду.
Потерпіла визнала, що тримала в руках ліхтарик з електрошокером, але заперечує, що загрожувала його застосувати проти помічника депутата.
Дослідивши матеріали справи і свідчення свідків, суд визнав Пасальського винним за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Суд призначив йому покарання у вигляді 1 року обмеження волі, але звільнив від відбування покарання з випробувальним терміном на 2 роки. Крім того, суд стягнув з Пасальського близько 27 тис грн на користь потерпілої для відшкодування морального і матеріального збитку.

0

 674 | 
 Пульс | 
 2019-02-08 15:04:12 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама