Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

В Гостомелі святкували Водохреще

19 січня 2018 року о 20:31

 | 
 | 4/5 (1)
19 січня багато мешканців селища прийшли до озера. Настоятель Свято-Покровського храму отець Петро відправив службу. Після чого охочі за давньою традицією купалися в крижаній воді. Серед них був і селищний голова Юрій Прилипко. На своїй сторінці в мережі Facebook він так написав про ці події:
«Христос хрещається! Дорогі друзі! Прийміть мої найщиріші вітання зі святом Хрещення Господа нашого Ісуса Христа! Дякую усім, хто долучився до сьогоднішніх святкувань на селищному озері. Подяка усім хто долучився до організації процесу святкувань. Окремо хочу подякувати бійцям Нацгвардії, які своїм особистим прикладом показали, як мають тримати бойовий гарт тіла та духу наші захисники. Прийнявши понад дві тисячі років тому хрещення в річці Йордан, Господь освятив усі водні простори Землі. Сьогодні Він освячує і кожного із нас під час нашого хрещення й, особливо, у День Богоявлення, коли ми очищаємось святою йорданською водою. Нехай Господь допомагає нам кожен день протягом усього року!»

Для усіх було організовано частування смачними кашею та юшкою. Були чай та кава. Організатором заходу для мешканців селища була депутат Надія Дудник.
 

0

 550 | 
 Пульс | 
 2018-01-19 20:31:06 | 
 новини, Київщина, Київська область, Водохреще, Гостомель, громада, кава, Київська область, Надія Дудник, чай, Юрій Прилипко
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама