Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Броварських школярів годують забороненими продуктами по двійній ціні

27 березня 2019 року о 14:47

 | 
 | 4/5 (1)
Для броварських шкіл закупили сосиски і тушонку, за ціною вдвічі вищою, ніж в роздрібній торгівлі. Як виявили представники організації «Стоп корупція», 500 грам м'яса курки у власному соку або тушонки коштували місцевому відділу освіти 54 грн, замість 20 грн за банку.
Слід зазначити, що, згідно санітарним нормам, використовувати будь-які консерви у раціоні харчування в дитячих закладах забороняється.
Журналісти дізналися, що постачальником м'ясних консервів стало Науково-виробниче підприємство «Продагроком». Це ж підприємство в системі Prozorro виявилося переможцем в 13 тендерах. В тому числі, дана компанія стала постачальником продуктів харчування для Укразалізниці і однієї з місцевих військових частин. В процесі торгів, відкритих Броварським відділом освіти і науки компанія «Продагропром» перемогла тричі.
За словами журналістів, керівником «Продагроком» є Мирослава Мальована, а кінцевим бенефіціаром – Орися Билинська, котра також є засновником видавництва «Обереги».

0

 732 | 
 www.4594.com.ua | 
 2019-03-27 14:47:47 | 
 новини, Київщина, Київська область, Prozorro, Бровари, велика ціна, відділ освіти, військова частина, ДНЗ, заборона, курка, НВП, освіта, постачальник, раціон, санітарні норми, сосиски, тендер, тушонка, Укрзалізниця, харчування, ціни, школа, школярі
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама