Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Постраждалим від вибуху у Фастові виділено кошти з держбюджету на нове житло

28 березня 2019 року о 16:05

 | 
 | 4/5 (1)
Очільник КОДА провів дві відкриті наради у Фастівському районі. В ході своєї робочої поїздки в Томашівському будинку культури Олександр Терещук поспілкувався із жителями Фастівщини щодо перспектив соціально-економічного розвитку та вирішення проблемних питань району, – повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.
На заході були присутні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники місцевого самоврядування та громадськості. В ході зустрічі підіймались питання щодо децентралізації, соціального захисту, оренди земель, охорони здоров’я, екології, ремонту доріг та закладів освіти. «Порядок тільки там, де є господар. Там всі ресурси працюють на громаду, і кошти лишаються на місцях. Їх можна спрямувати на реальні потреби людей: ремонтувати дороги, відкривати навчальні заклади та амбулаторії. Тому я виступаю за децентралізацію, і обіцяю підтримку всім селам, які висловлюють бажання об’єднатись в ОТГ», – заявив Олександр Терещук.
Також Голова Київської ОДА зустрівся у Фастові з постраждалими внаслідок вибуху будинку 14 грудня минулого року. Очільник Київщини розповів про те, що Кабінетом Міністрів виділено кошти з державного бюджету, а до проекту обласного бюджету закладено фінансування на придбання для потерпілих нового житла.
«Ми зустрічались із Президентом України та Прєм’єр-міністром з приводу трагедії у Фастові. І Кабінет Міністрів прийняв рішення виділити кошти на придбання житла для мешканців Фастова, які постраждали внаслідок вибуху. Сьогодні спільними зусиллями ми випрацювали робочу схему виділення коштів резерву для придбання житла постраждалим внаслідок цієї страшної трагедії. Також було прийняте рішення про капітальний ремонт будинку, одразу після проходження всіх необхідних експертиз», – наголосив Голова КОДА.

0

 600 | 
 Пульс | 
 2019-03-28 16:05:27 | 
 новини, Київщина, Київська область, бюджет, громада, децентралізація, екологія, експертиза, житло, земля, капітальний ремонт, Київська обласна державна адміністрація, нарада, Об'єднана територіальна громада, об'єднання громад, Олександр Терещук, освіта, ОТГ, охорона здоров'я, потреби, проблемні питання, ремонт доріг, робоча поїздка, соцзахист, соціальний захист, Фастів
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама