Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Бориспільський аеропорт вводить в експлуатацію ще один термінал

29 березня 2019 року о 09:46

 | 
 | 4/5 (1)
1 березня аеропорт «Бориспіль» розпочне експлуатацію терміналу F в тестовому режимі. Персонал аеропорту готується привітати перших пасажирів терміналу та обслугувати його перші рейси після консервації, – повідомляє прес-служба аеропорту «Бориспіль».
Деяким перевізникам було комфортно перенести сюди з терміналу D всі рейси. Так, рішення про перехід до терміналу F прийняли авіакомпанії Laudamotion та Ryanair, як точку базування термінал F обрав і наш новий перевізник – SkyUp Airlines.
В перспективі планується виконання частини рейсів через термінал F також будуть виконувати авіакомпанії: YanAir, Bravo Airways, Bukovyna, FANair, Wind Rose. Перелік авіакомпаній може дещо змінюватись час від часу.

Таким чином, з 31 березня в аеропорту працюватиме два термінали. Відповідно, пасажирам буде важливо уточнювати термінал відправлення перед виїздом в аеропорт для вчасного прибуття на правильне місце вильоту. Завчасно уточнювати термінал прильоту рекомендується й тим, хто зустрічає пасажирів перелічених авіакомпаній у «Борисполі».
Термінал F дозволяє розширити можливості по залученню авіаперевізників, які працюють в різних моделях бізнесу. Зокрема, краще підходить для реалізації лоукост технології пішої посадки на борт. В результаті аеропорт забезпечить більш гнучке обслуговування рейсів і реалізацію технологій як регулярних, так і лоукост та чартерних перевізників.
Ми не пропонуємо термінал F авіакомпаніям, які возять трансферних пасажирів або мають «code-sharing» угоди з іншими перевізниками та оперують в терміналі D.
Кожні 30 хвилин між терміналами буде їздити безкоштовний автобус Shuttle Bus. Потенційним пасажирам F, які приїздять до аеропорту на Kyiv Boryspil Express, буде зручно скористатися автобусною зупинкою біля терміналу D.

ВАЖЛИВО ПАМ’ЯТАТИ:
  • Приїжджайте в аеропорт заздалегідь і враховуйте, що з 31 березня в «Борисполі» працює два термінали – D і F.
  • Якщо Ви купуєте квиток, відразу уточнюйте термінал відправлення.
  • Термінали D і F розташовані на відстані один від одного. Дорога між ними займає час, кожні 30 хвилин між терміналами курсує безкоштовний автобус.
  • Якщо ви приїхали (або від’їжджаєте) на Kyiv Boryspil Express, найзручніше дістатися до (з) F безкоштовним автобусом. Shuttle Bus відправляється від терміналу D (перший рівень).
Графік руху Shuttle Bus:

0

 1523 | 
 Boryspil airport | 
 2019-03-29 09:46:07 | 
 новини, Київщина, Київська область, Kyiv Boryspil Express, Shuttle Bus, авіакомпанія, авіаперевезення, автобус, автобуси, аеропорт, експлуатація, літак, літаки, лоукост, пасажири, перевізники, рейси, термінал
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама