Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

В Білій Церкві закриють 29 дитячих садочки на ремонт

27 травня 2019 року о 13:19

 | 
 | 4/5 (1)
З 1 липня по 11 серпня білоцерківські дитсадки не працюватимуть. Всього будуть закриті для відвідування 29 дошкільних закладів, інші 8 працюватимуть. Про це повідомляє Gazeta.ua.
Начальник міського управління освіти Юрій Петрик з цього приводу дав наступний коментар:
«Приміщення не нові, потребують постійного нагляду. Проведуть косметичні ремонти – фарбуватимуть, білитимуть, оновлять санвузли. Коли заклад працює цілорічно, це зробити неможливо. Діти не мають чути ні запаху фарби, ні гуркоту. З бюджету на придбання матеріалів, мийних засобів виділили всього 40 тисяч гривень. Будемо шукати дофінансування».
В червні у частині шкіл Білої Церкви проводитиметься ЗНО. В інших для учнів 1-4 класів із числа малозабезпечених, багатодітних, дітей-сиріт та інвалідів працюватимуть різнопрофільні пришкільні табори. Всього їх буде 12. Крім цього для лідерів учнівського самоврядування також діятимуть додаткові табори військово-спортивного профілю, спортивні та мовні. Буде організовано й табір для обдарованих дітей, який діятиме на базі білоцерківського ліцею-МАН.

0

 1400 | 
 Gazeta.ua | 
 2019-05-27 13:19:16 | 
 новини, Київщина, Київська область, Біла Церква, відділ освіти, дитячий садочок, дитячі садочки, ДНЗ, дофінансування, дошкільний заклад, дошкільний навчальний заклад, дошкільні заклади, дошкільні навчальні заклади, ЗНО, ліцей, навчальний заклад, ремонт, ремонтні роботи, табір, табори, школа, школи
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама