Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

За день було пограбовано три церкви у Київській області

30 травня 2019 року о 08:59

 | 
 | 4/5 (1)
До поліції звернулися священнослужителі з трьох різних храмів Київської області з повідомленнями про крадіжки, – інформує УНН із посиланням на Facebook сторінку поліції області.
«Священнослужитель зі Святоуспенської церкви в селі П’ятигори Тетіївського району повідомив, що з церкви вночі викрали ікону Божої матері, вартість якої наразі встановлюється. У смт Калита Броварського району з місцевої церкви також викрали срібні хрестики, пожертву у вигляді грошових коштів та старовинні ікони, які датовані XVII та початком XIX століть», – повідомили правоохоронці.
Третій випадок стався у Вишгороді, де з церкви зникли п'ять ікон, дві з яких датовані рубежем XIX-XX століть. У всіх випадках зловмисники проникли до релігійних споруд шляхом злому замків. Наразі поліція проводить слідчі дії, спрямовані на встановлення і затримання осіб, причетних до даних злочинів.

0

 981 | 
 УНН | 
 2019-05-30 08:59:59 | 
 новини, Київщина, Київська область, Бровари, Броварський район, Вишгород, гроші, зловмисники, злом, злочин, ікона, ікони, Калита, крадіжка, крадіжки, кримінал, Нацполіція, П'ятигори, пожертва, пожертви, поліція, правоохоронці, релігія, священник, священники, священослужителі, священослужитель, слідство, слідчі дії, Тетіїв, Тетіївський район, храм, храми, церква, церкви
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама