Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Адміністрацію президента України запропоновано перенести до міста Буча

30 травня 2019 року о 11:00

 | 
 | 4/5 (1)
Пропозицію видвинув журналіст та політолог Кирило Сазонов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. На ній він зазначив, що йому довподоби ідея Володимира Зеленського про переїзд адміністрації Президента України до іншого місця.
«Я пропоную Бучу. Хороше повітря, відсоток політологів на квадратний кілометр вищий, ніж у Києві. Плюс це мотивація побудувати нову трасу від Києва і нову швидкісну кільцеву від Бориспільської траси до Варшавського шосе. Так, і у нас є відмінний аеропорт в Гостомелі. Теж друге дихання отримає», – поділився Сазонов.
На таку заяву свій коментар дала активістка Михайлина Скорик:
«А в нас скандал місцевого значення. Після того, як Кирилл Сазонов запустив ідею про переїзд АП в Бучу, це дуже стурбувало кандидата К, що розраховує виграти по 95 округу, та його шефів з БПП з округів № 94 та 96. Мемчики тепер малюють в Ірпені, а підконтрольні їм забудовники пропонують Адміністрації президента офіси в цоколях» – повідомила пані Скорик, зазначивши, що не радить цього робити по причині того, що минулими днями частина Ірпеня залишалася без електропостачання та води, а з кранів текла іржава вода.

0

 1500 | 
 Моя Київщина | 
 2019-05-30 11:00:09 | 
 новини, Київщина, Київська область, Адміністрація Президента України, аеропорт, активіст, активістка, Блок Петра Порошенка, Бориспільська траса, Бориспільське шосе, БПП, Буча, Варшавська траса, Варшавське шосе, вода, водопостачання, Володимир Зеленський, Гостомель, електрика, електропостачання, забудовник, забудовники, Зеленський, Ірпінь, Київ, кільцева дорога, нова траса, округ, політолог, Президент, Президент України, скандал
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама