Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Під Броварами затримали чергового агітатора, який розклеював агітаційні плакати

4 липня 2019 року о 16:32

 | 
 | 4/5 (1)
На Київщині вкотре виявлені правопорушення виборчого законодавства під час дострокових парламентських перегонів. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції у Київській області.
Одне з порушень виявив працівник сільської ради Броварського району і повідомив про це до поліції з наданням відеодоказу.
Так, на одній з вулиць села Красилівка співробітник сільради помітив, як невідомий чоловік розклеює на бетонний стовп агітаційні листівки за одного з кандидатів у нардепи. Він зафільмував порушення на телефон і викликав наряд поліції.
За порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів та за порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів відносно порушника працівники Броварського відділу поліції склали два адмінпротоколи (ст.152 та за ст. 212-14 КУпАП). Міру покарання йому визначить суд, куди будуть скеровані адміністративні матеріали з відеодоказами.


0

 879 | 
 Главком | 
 2019-07-04 16:32:14 | 
 новини, Київщина, Київська область, агітатор, агітаційні листівки, агітація, адміністративний протокол, Бровари, вибори, відео, Головне управління Національної поліції у Київській області, дострокові вибори, кандидат, кандидат у народні депутати, Київщина, Красилівка, нардеп, народний депутат, Національна поліція, Нацполіція, парламентські перегони, поліція, правопорушення
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама