Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У місті Фастів ліквідовано незаконну газову заправку

4 липня 2019 року о 16:49

 | 
 | 4/5 (1)
У прокуратурі повідомили про закриття газової заправки, яка діяла без дозвільних документів. Про це повідомив інформаційний портал «Моя Київщина» з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.
У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні, місцевою прокуратурою спільно із слідчим Фастівського ВП Васильківського ВП ГУ НП в Київській області та ГУ Держпраці в Київській області проведено санкціонований обшук на незаконно облаштованій АЗС у місті Фастів. Під час обшуку вилучено обладнання підвищеної небезпеки, а саме резервуари для зберігання скрапленого газу, насосні станції та автозаправні колонки для його відпуску.
Досудове розслідування за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України триває.

Раніше повідомлялося:
На Васильківщині було виявлено нелегальну автозаправну станцію

Повідомляється, що підпільні автозаправки здійснюють реалізацію скрапленого газу без оформлених належним чином дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на використання устаткування для зберігання і реалізації пального. Окрім того, функціонування нелегальних АЗС призводить до забруднення земель, атмосферного повітря, створює загрози життю і здоров’ю громадян. На даний час до суду подано клопотання про арешт вищевказаного вилученого майна.

0

 820 | 
 Моя Київщина | 
 2019-07-04 16:49:20 | 
 новини, Київщина, Київська область, автозаправна станція, автозаправні колонки, АЗС, Васильків, газова заправка, дозвільні документи, досудове розслідування, кримінальне провадження, ліквідація, небезпека, незаконна АЗС, обшук, пальне, прокуратура, скраплений газ, Фастів
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама