Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Які прикраси подарувати на День Валентина

23 січня 2018 року о 22:03

 | 
 | 4/5 (1)
День Валентина вже близько, і скоро міста будуть завалені тоннами валентинок із зізнаннями, магазини — трояндами та шоколадом. Для когось це комерційне свято стереотипів, а інші доводять, що 14 лютого — найкращий привід нагадати дорогоцінним людям про свої почуття. 

Для королеви серця


Королеві — королівські подарунки. Вишукане кільце-корона стане приємним сюрпризом незалежно від віку обраниці, а стильний браслет із вставкою доповнить образ романтичної та сентиментальної дівчини. Каталоги ювелірних магазинів пропонують і цікаві варіанти підвісок, і популярні кільця, і браслети із вставками у вигляді корони.

Зимова казка


Лютий — час, коли зима ще не збирається відступати. Щоб зробити цей час яскравішим та наповнити його красивими подіями, подаруйте другій половинці ювелірну радість у вигляді зимової краси: стильні прикраси у вигляді сніжинок, зірочок, із камінцями блакитного чи синього кольору доповнять гардероб та підкреслять витончений образ дівчини.

Діаманти


Класика серед коштовних подарунків. Робіть ставку не на розкіш, ціни та величину дорогоцінних камінців: в пріоритеті цікаві моделі у стриманому, але оригінальному дизайні. Зважились на найважливіший крок? Елегантне кільце із діамантом — безпрограшний вибір, щоб отримати жадане «так».

Палітра почуттів


Висловте свої почуття кольором! Вставки рожевого, червоного чи бордового кольору додають образу яскравих та соковитих акцентів, що символізують ніжність, пристрасть чи романтичний настрій у залежності від відтінку. Оберіть для коханої прикраси з рубінами, гранатами, рожевим кварцем чи цирконієм і розкажіть про почуття мовою відтінків.

Символічні коштовності


Купідони, ангели та сердечка — символи свята кохання. Якщо все тільки починається — це ідеальний вибір. Милий подарунок стане чудовим початком грандіозної історії про вас двох.

Тренди


Якщо дівчина у захваті від останніх тенденцій у ювелірній моді, ощасливте її прикрасою у стилі Cartie, Van Cleef или Tiffani. Вона не встоїть перед креативним дизайном та увагою до її захоплень. Колекції головних трендесеттерів раз і назавжди западають у серця та гардероби красунь, а ще на фото у стрічці Інстаграму.

Мінімалізм


Лаконічні та стримані прикраси — чудовий варіант подарунка, якщо дівчина не у захваті від надто яскравих прикрас або надає перевагу діловому стилю одягу. Прикраси у геометричному стилі доповнять образ цікавим акцентом без зайвої епатажності. Строгі та чіткі лінії, стриманість і універсальність роблять мінімалістичні кільця, підвіски чи браслети королем гардеробу.
Радуйте коханих незалежно від дат у календарі та присвячуйте їм найдорогоцінніше — свій час. А День Валентина — чудовий привід висловити свої почуття особливо красиво. І прикраси допоможуть у цьому якнайкраще: вони будуть хорошою згадкою про приємності та моменти із найближчими людьми.
 

0

 841 | 
 Пульс | 
 2018-01-23 22:03:45 | 
 новини, Київщина, Київська область, 14 лютого, діаманти, кохання, коштовності, прикраси, тренди, Україна
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама