Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

В Києві заплановано відкриття підземного океанаріуму

22 серпня 2019 року о 09:48

 | 
 | 4/5 (1)
Віталій Кличко показав, як відбувається масштабна реконструкція зоопарку вартістю 530 мільйонів гривень. Новий вхід київського зоопарку, у складі якого буде зокрема і підземний океанаріум, планують відкрити вже у вересні цього року. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Віталій Кличко, який опублікував знімки з місця будівництва, – інформує Ukr.Media.
За його словами, новий вхід в столичний зоосад перенесуть на кут проспекту Перемоги та вул.Зоологічної. Зараз там вже встановлена скульптура 5-метрового різнобарвного жирафа. А незабаром з'являться монументи зубра та левів – їх встановлять замість старих аналогів, які стали символом зоопарку.
При цьому завершити всі заплановані роботи восени будівельники не встигнуть. Універсальний вольєр збираються здати до кінця року, а мавпятник будуть доводити до розуму до наступного літа.
Нагадаємо, що навесні нинішнього року столична адміністрація оголосила тендер на проведення будівельних робіт з реконструкції зоопарку вартістю 530 млн грн. А пізніше своїм розпорядженням КМДА зменшила розмір асигнувань на роботи в зоопарку на 232 млн грн, перевівши частину вивільнених коштів на добудову скандального пішохідного мосту між парками «Хрещатий» та «Володимирська гірка».

0

 878 | 
 Пульс | 
 2019-08-22 09:48:14 | 
 новини, Київщина, Київська область, будівництво, відкриття, Віталій Кличко, вольєр, жираф, зоопарк, зоосад, зубр, Київ, Київська міська державна адміністрація, Кличко, КМДА, лев, мавпи, мавпятник, міст, монумент, океанаріум, реконструкція, символ, скульптура, столиця, тендер
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама