Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Верховна Рада відкликала законопроєкт про продаж SIM-карток за паспортами

4 вересня 2019 року о 12:44

 | 
 | 4/5 (1)
Автори законопроєкту «Про електронні комунікації» №1083, який передбачає продаж SIM-карток тільки за паспортом і реєстрацією IMEI-кодів телефонів, відкликали документ з апарату Верховної Ради. Така інформація оприлюднена на сторінці картки законопроєкту, – передає Цензор.НЕТ.
«3 вересня 2019 р .. Проєкт відкликаний», – йдеться в розділі про стан проходження документа.
Факт відкликання документа підтвердив Укрінформу один з авторів проєкту – депутат від фракції «Слуга народу», заступник голови Комітету з питань цифрової трансформації Олександр Федієнко.
У своєму зверненні до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова Федієнко зазначив, що, за погодженням з усіма співавторами, законопроєкт буде доопрацьовуватися.
«Відкликаю законопроект «Про електронні комунікації», реєстраційний номер тисячі вісімдесят три від 29.08.2019 року з метою його доопрацювання. З іншими співавторами законопроєкту погоджено», – йдеться в тексті звернення.

0

 955 | 
 censor.net.ua | 
 2019-09-04 12:44:08 | 
 новини, Київщина, Київська область, IMEI, SIM, SIM-картка, SIM-картки, Верховна Рада, Верховна Рада України, ВРУ, електронні комунікації, законопроект, законопроєкт, Комітет з питань цифрової трансформації, номер телефону, паспорт, Слуга народу, смартфон, смартфони, стартовий пакет, стартові пакети, телефон, телефони, Україна, Укрінформ
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама