Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Європейський тиждень підприємництва розпочато в Україні!

29 жовтня 2019 року о 12:30

 | 
 | 4/5 (1)

Впродовж жовтня-листопада 2019 року за ініціативи Представництва Європейського Союзу в Україні відбудеться Європейський тиждень підприємництва.

Зокрема, 30 жовтня в смт Бородянка, 13 листопада в м. Біла Церква та 20 листопада в м. Березань підприємці дізнаються, як вийти на міжнародні ринки, де знайти фінансові ресурси та як розвинути навички ведення бізнесу і покращити діловий клімат в країні.

Формат заходу – business lunch, на якому підприємці Київської області зможуть отримати відповіді на питання куди, що і як експортувати, як розвивати діловий клімат, де взяти гроші для бізнесу та як правильно його поширювати у маси.

Участь у заходах безкоштовна за умови попередньої реєстрації, а також є можливість розміщення рекламної продукції (стендів) під час заходів.

Слідкуйте за новинами:
https://www.instagram.com/europian_week
https://www.facebook.com/euweek

Довідково
Європейський тиждень підприємництва в Україні є частиною загальноєвропейської кампанії з розвитку малого та середнього бізнесу, сприяння підприємництву та інформування про підтримку ЄС розвитку приватного сектору. EU4Business(link is external) – це ініціатива ЄС, яка надає підтримку приватному сектору в країнах Східного партнерства, в тому числі в Україні.



0

 623 | 
 Пульс | 
 2019-10-29 12:30:18 | 
 новини, Київщина, Київська область, Березань, бізнес, Біла Церква, Бородянка, гроші, експорт, Європейський союз, Європейський тиждень підприємництва, ЄС, країна, міжнародний ринок, підприємець, підприємництво, підприємці, Україна, фінанси
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама