Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Держархбудінспекція зупинила будівельні роботи на трьох резонансних об’єктах Київської області

11 листопада 2019 року о 17:18

 | 
 | 4/5 (1)

Департаментом Держархбудінспекції у Київській області зупинено підготовчі та будівельні роботи на трьох резонансних об’єктах області. Крім того, у рамках нагляду спрямовано запити до Ірпінської міської ради з метою проведення документальної перевірки прийнятих місцевою Інспекцією рішень ще по двом об’єктам.

Так, за результатами позапланової перевірки будівництва ЖК «Сінергія Сіті» по вул. Достоєвського та пров. Озерний в м. Ірпінь було встановлено низку порушень вимог містобудівного законодавства. У зв’язку з цим замовнику та генеральному підряднику видано приписи про зупинення підготовчих та будівельних робіт та складено протоколи про правопорушення у сфері містобудівної діяльності. Наразі вживаються заходи щодо притягнення суб’єктів містобудування до встановленої відповідальності.

Крім того, за результатами позапланових перевірок приписами Департаменту ДАБІ у Київській області зупинено роботи з будівництва житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом по вул. Чехова, 1-а в м. Ірпінь (UTLANDIA), а також багатоквартирних житлових будинків з вбудованими нежитловими приміщеннями по вул. Мисливька, 24, 26, 28, 30, 32 в смт Гостомель (ЖК Авіатор).

Також на підставі звернень громадської організації з метою проведення документальної перевірки прийнятих Ірпінською інспекцією архбудконтролю рішень щодо будівництва багатоквартирних житлових будинків по вул. Університетська, 1-г, 1-е, 1-о, 1-д, 1-п (ЖК «Грин Сайд») в м. Ірпінь Департаментом ДАБІ надіслано відповідний запит для отримання інформації та копій документів по зазначеному об’єкту.

Разом з тим, вже розпочата документальна перевірка на предмет дотримання місцевим органом держархбудконтролю законодавства при видачі документів на будівництво багатоквартирних житлових будинків з підземним паркінгом і вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення по вул. Соборна, 120-д (ЖК «Центральний»).



0

 566 | 
 Пульс | 
 2019-11-11 17:18:10 | 
 новини, Київщина, Київська область, Ірпінь
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама