Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У «Борисполі» планують здати в оренду термінали F і D

11 грудня 2019 року о 15:04

 | 
 | 4/5 (1)

Міністр інфраструктури Криклій повідомив про плани передати на конкурсних умовах в оренду площі в терміналах F і D аеропорту «Бориспіль».

На його думку це сприятиме підвищенню якості обслуговування пасажирів та збільшення доходів державного підприємства-балансоутримувача.

Потенційними об’єктами для здачі в оренду приміщення є заклади громадського харчування, вендінгові автоматів, банкомати, торгівельні точки, продаж послуг мобільного зв’язку.

На форумі, який відбувся у місті Маріуполь, Андрій Гундер, президент Американської торговельної палати в Україні (ACC) запитав у міністра інфраструктури Владислава Криклія, що потрібно для того, аби компанія «McDonalds» змогла відкрити ресторан у аеропорту «Бориспіль». На що Криклій разом з головою Фонду державного майна України Дмитром Сенниченком запевнив, що незабаром будуть впроваджені прозорі правила оренди державного майна в «Борисполі».



0

 567 | 
 «Моя Київщина» | 
 2019-12-11 15:04:55 | 
 новини, Київщина, Київська область, McDonalds, аеропорт, банкомат, банкомати, Бориспіль, державне майно, держмайно, заклад громадського харчування, заклади громадського харчування, МакДональдз, Маріуполь, Міністр інфраструктури, мобільний зв'язок, оренда, пасажири, перевезення, послуги, ресторан, ресторани, ресторанний бізнес, термінал, термінали, торгівельна точка, торгівельні точки, торгівля, торгова точка, торгові точки
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама