Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

На Київщині придбають 95 квартир для дітей-сиріт

28 грудня 2019 року о 16:02

 | 
 | 4/5 (1)

На виконання Урядового доручення та щоденного контролю з боку голови Київської обласної державної адміністрація Олексій Чернишов органами соціального захисту населення вперше у повному обсязі забезпечено перерахунок коштів для придбання квартир на особові рахунки 95 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Станом на сьогодні зазначені кошти надійшли на рахунки отримувачів. Придбати квартири можна до кінця 2020 року. Проте значна частина вже скористалася цією можливістю.

«Дякую всім причетним. Діти-сироти отримали найкращий подарунок. Житло дасть їм змогу впевнено крокувати в самостійному житті», — зазначив очільник Київщини.

Зазначимо, що у 2019 році у сфері соціального захисту населення відбувались динамічні системні зміни, спрямовані на посилення соціального захисту громадян.



0

 802 | 
 КОДА
 2019-12-28 16:02:40 | 
 новини, Київщина, Київська область, голова, діти, допомога, квартира, квартири, Київська обласна державна адміністрація, КОДА, кошти, населення, підтримка, подарунки, подарунок, сироти, соцзахист, соціальний захист, соціальний захист населення, Уряд
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама