Поділитися
1
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Microsoft припинила підтримку Windows 7

15 січня 2020 року о 10:38

 | 
 | 3/5 (2)

Компанія Microsoft з 14 січня припинила підтримку операційної системи Windows 7, – про це йдеться в повідомленні на сайті компанії.

Комп'ютер на Windows 7 не перестане працювати, але Microsoft більше не буде надавати технічну підтримку з будь-яких питань.

«Минуло 10 років з моменту виходу Windows 7, і її підтримка припиняється 14 січня 2020 року», – сказано в повідомленні.

Відзначається, що після 14 січня, дати закінчення підтримки Windows 7, комп'ютер не перестане працювати, але Microsoft більше не буде надавати технічну підтримку з будь-яких питань, оновлення програмного забезпечення, а також оновлення і виправлення системи безпеки.

«Якщо продовжити користуватися комп'ютером із Windows 7 без останніх оновлень програмного забезпечення та системи безпеки, збільшиться ризик зараження вірусами й зловмисними програмами», – попереджає Microsoft.

Компанія пропонує користувачам для того, щоб убезпечити себе, оновитися до Windows 10. «А ще краще інсталювати Windows 10 на новому комп'ютері. Хоча Windows 10 можна інсталювати на старішому пристрої, не рекомендуємо робити це», – додали в компанії.

Там відзначають, що з моменту виходу Windows 7 в 2009 році комп'ютери помітно покращилися, а деякі компоненти і драйвери старих ПК можуть працювати некоректно на Windows 10.

Нагадаємо, раніше Microsoft попереджала про припинення з 2020 року підтримки операційної системи Windows 7. За даними порталу Techcrunch, близько 40% ринку програмного забезпечення для комп'ютерів займає Windows 7. Відзначається, що Windows 8 буде підтримуватися до 10 січня 2023 року.

На початку грудня 2019 року Microsoft остаточно припинила офіційну підтримку в останній версії своєї мобільної платформи Windows 10 Mobile (1709).



1

 603 | 
 УНІАН
 2020-01-15 10:38:33 | 
 новини, Київщина, Київська область, 2009, Microsoft, Windows, Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, вірус, віруси, драйвер, драйвери, зараження, зловмисники, комп'ютер, комп'ютери, комп'ютерні технології, компанія, компонент, компоненти, оновлення, операційна система, персональний комп'ютер, персональні комп'ютери, ПЗ, підтримка, ПК, платформа, ПО, програмне забезпечення, система безпеки, технічна підтримка, технології
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама