Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Під Києвом атошник застрелив свого бойового товариша

20 січня 2020 року о 14:36

 | 
 | 4/5 (1)

У Київській області поліція затримала чоловіка, який застрелив свого товариша, – про це повідомляє прес-служба Нацполіції області.

Інцидент трапився в смт Іванків.

Як повідомляється, за порушення правил дорожнього руху працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автівку. В салоні автомобіля поліцейські виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням. Водій зізнався працівникам поліції, що він смертельно поранив свого знайомого і саме в цей час їхав до поліції.

З’ясувалося, що зловмисник надав правдиві свідчення. Цього дня вони з товаришем вживали алкогольні напої. В автомобілі між чоловіками, які у свій час брали участь у бойових діях на сході країни, виникла суперечка, що переросла у стрілянину. Під час сварки водій з мисливської зброї вистрілив у бік товариша, який сидів позаду.

Поліцейські затримали 49-річного чоловіка. Як речовий доказ вилучено знаряддя злочину – мисливську рушницю без документів.

Тіло 47-річного загиблого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Вилучена зброя направлена на проведення відповідної експертизи.

Відкрито кримінальну справу за статтею «Умисне вбивство» (ст. 115 ККУ).

Триває слідство.



0

 1864 | 
 112.ua
 2020-01-20 14:36:31 | 
 новини, Київщина, Київська область, автівка, авто, автомобіль, алкоголь, алкогольне сп'яніння, алкогольні напої, АТО, АТОвець, АТОшник, бойові дії, вбивство, вогнепальна зброя, водій, група реагування, друг, експертиза, затриманий, затримання, зброя, зловмисник, Іванків, кримінальна справа, Національна поліція, Нацполіція, патрульна поліція, ПДР, поліцейські, поліція, поранення, Правила дорожнього руху, правоохоронці, приятель, рушниця, сварка, свідчення, селище, слідство, смерть, стрільба, стрілянина, судово-медична експертиза, суперечка, схід, товариш, учасники бойових дій
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама