Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Спортсмен-ветеран з Вишгороду виборов ще три медалі у Мінську

31 січня 2020 року о 12:23

 | 
 | 5/5 (2)

У Мінську 25 січня відбулись змагання VIII відкритого чемпіонату Республіки Білорусь з легкої атлетики у закритих приміщеннях серед ветеранів. У них взяли участь спортсмени із 14 країн Європи, – повідомляє «Погляд».

У складі збірної команди України в цих змаганнях в взяв участь і житель Вишгорода Олександр Волкотруб – багаторазовий чемпіон та призер вітчизняних та міжнародних легкоатлетичних змагань серед ветеранів.

Вишгородська спільнота щиро вітає Олександра Волкотруба з перемогою, а вона вагома: «Олександр Володимирович три рази піднімався на п’єдестал пошани, щоб отримати нагороди, які він виборов, а саме: срібні медалі в бігу на 200 метрів та в стрибках у довжину та бронзову медаль в бігу на 60 метрів», – повідомив Станіслав Рудич.



0

 700 | 
 Погляд
 2020-01-31 12:23:38 | 
 новини, Київщина, Київська область, багаторазовий чемпіон, біг, Білорусь, Вишгород, Европа, Європа, забіг, збірна, команда, легка атлетика, медалі, медаліст, медаль, Мінськ, призер, Республіка Білорусь, спорт, спортсмен, спортсмен-ветеран, стрибки у довжину, Україна, чемпіон, чемпіонат
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама