Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Бородянська ОТГ та Нацполіція Київщини підписали меморандум про співпрацю

31 січня 2020 року о 13:33

 | 
 | 4/5 (1)

30 січня, під час сесії Бородянської селищної ради було підписано меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Київській області та Бородянської ОТГ, – повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина».

Документ передбачає налагодження співпраці між органом виконавчої влади та місцевим самоврядуванням на території всієї ОТГ.

Під час сесії Бородянської селищної ради зазначили, що документ підписано з метою підвищення рівня публічної безпеки й порядку, охорони прав і свобод людини та протидій злочинності на території ОТГ.

Зокрема, Меморандумом передбачено створення троє штатних одиниць, які нестимуть службу безпосередньо на території Бородянської ОТГ. Проєкт орієнтований, насамперед, на надання громадянам якісних поліцейських послуг на місцях. Поліцейські проживатимуть на території громади та постійно контактуватиме із нею, що, на думку підписантів Меморандуму, сприятиме розв’язанню проблем і потреб громадян, адже поліцейського не відволікатимуть на виконання невластивих йому функцій. Охочі нести службу мають звернутися до районного поліцейського відділу й за результатом співбесіди пройдуть відповідне навчання.



0

 790 | 
 «Моя Київщина»
 2020-01-31 13:33:21 | 
 новини, Київщина, Київська область, Бородянка, Бородянська ОТГ, Бородянська селищна рада, Бородянський район, виконавча влада, відділок, ГУ, злочинність, меморандум, місцеве самоврядування, навчання, Національна поліція, Національна поліція Київської області, Національна поліція Київщини, Нацполіція, Нацполіція Київської області, Нацполіція Київщини, ОТГ, охорона прав і свобод, партнерство, поліція, порядок, співпраця
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама