Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Дві школи-довгобуди у містах Вишневе та Українка відкриють у найближчі місяці

3 лютого 2020 року о 16:51

 | 
 | 5/5 (2)

У Київській області в найближчі місяці буде відкрито дві нові школи. Зокрема, відкриють школу у Вишневому, яку почали будувати ще у 2006 році, – повідомляє СТОПКОР.

«Школа у Вишневому. Сумнозвісний місцевий довгобуд. Це одна з перших шкіл, яка буде відкрита в цьому році. У старому корпусі школи, розрахованому спочатку на 350 осіб, у дві зміни навчається в три рази більше дітей», – розповів радник Прем'єр-міністра Юрій Голик.

Школу почали будувати в 2006 році, в 2013 – припинили, потім знову відновили будівництво в 2017 році. Довгоочікуване відкриття відбудеться вже в лютому цього року.

«Разом з головою Київської ОДА Олексієм Чернишовим на власні очі переконалися, що до відкриття школи залишилося пару тижнів. Скільки таких довгобудів по всій країні, які потрібно взяти і закінчити… », – написав Голик у мережі Facebook.

Також Голик і Чернишов проінспектували хід ремонтних робіт в школі в місті Українка. Очікується, що навчальний заклад відкриє свої двері вже в березні.



0

 1037 | 
 СТОПКОР
 2020-02-03 16:51:17 | 
 новини, Київщина, Київська область, Вишневе, діти, довгобуд, довгобуди, Київоблдержадміністрація, Київська обласна державна адміністрація, Київська обласна держадміністрація, Київська облдержадміністрація, Київська ОДА, КОДА, місто, місто Вишневе, місто Українка, навчальний заклад, навчальні заклади, навчання, недобудова, недобудови, Олексій Чернишов, освіта, ремонт, ремонтні роботи, Українка, школа, школи
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама