Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

В місті Ірпінь на територіях парків встановлюють «тривожні кнопки»

3 лютого 2020 року о 17:21

 | 
 | 4/5 (1)

У місті Ірпінь в парку «Письменників» та «Незнайки» в тестовому режимі запрацювали «тривожні кнопки», – повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина».

«Безпека мешканців одне з пріоритетних завдань. Якщо є порушення благоустрою чи порушення правопорядку потрібно натиснути на кнопку і піде виклик на пульт Муніципальної варти, Вам відповість черговий і відповідно відреагує та викличе потрібні служби», – розповів в.о. міського голови Ірпінської міської ради Андрій Літвинов.

За його словами, в даній кнопці встановлена камера з широким оглядом. Навіть якщо щось стається і ви натиснете, але не зможете сказати, вас побачать і буде відповідна реакція.

На сьогоднішній день в Ірпені закуплено 10 таких кнопок. Незабаром ще одну встановлять біля 12-ї школи в сквері ім.Сидорука. Місце встановлення інших поки невідоме.



0

 773 | 
 «Моя Київщина»
 2020-02-03 17:21:13 | 
 новини, Київщина, Київська область, безпека, благоустрій, відеокамера, відеокамери, захист, Ірпінська міська рада, Ірпінь, камера, камери, місто Ірпінь, муніципальна варта, парк, парки, порушення, правопорядок, пульт, сквер, сквери, тест, тестовий режим, тривожна кнопка, тривожні кнопки
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама