Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

За фактом розкрадання земель у Миронівському районі відкрито кримінальне провадження

13 лютого 2020 року о 11:12

 | 
 | 4/5 (1)

Поліцейські миттєво відреагували на відповідне повідомлення представника громадського об’єднання селища Миронівка під час проведення онлайн прийому громадян начальником поліції столичної області Андрієм Нєбитовим.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) КК України і одразу розпочала проводити необхідні слідчі дії для документування злочину.

Встановлено, що службові особи органів місцевого самоврядування, зловживаючи своїм становищем, умисно, з метою одержання неправомірної вигоди, незаконно вивели з державної власності земельні ділянки на території Миронівського району, спричинивши тяжкі наслідки державі.

Група осіб діяла всупереч інтересам служби, під приводом виділення земельних ділянок сільськогосподарського призначення для учасників антитерористичної операції.

Працівники поліції провели три санкціонованих обшуки у приміщенні посадовців Зеленьківської сільської ради та за місцем проживання її працівників. Під час обшуків правоохоронці вилучили різну документацію, яка стосується проведення закупівель за державні кошти, довіреності від учасників АТО, листування з відповідними державними установами.

Триває досудове розслідування.



0

 779 | 
 Моя Київщина
 2020-02-13 11:12:02 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама