Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Друга черга заводу з виробництва сучасної автоелектроніки у бориспільському районі

14 лютого 2020 року о 11:20

 | 
 | 4/5 (1)

В Бориспільському районі Київської області заплановане розширення виробництва звиготовлення сучасних електронних пристроїв для автомобілів відомих іноземних марок. Це буде друга локація ТОВ «КОСТАЛ УКРАЇНА», що успішно працює в Переяславі з 2006 року. Початок виробництва продукції заплановано на 2021 рік.

12 лютого підприємство в Переяславі відвідали Голова Верховної Ради Дмитро Разумков і керівник Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов. Вони ознайомились з процесом виготовлення електронних виробів: перемикачів склопідіймачів, перемикачів регулювання сидіння, панелі перемикачів центральної консолі та мікроперемикачів. Комплектуючі для провідних автовиробників виготовляються в Київській області для таких відомих марок авто, як FORD, Daimler, BMW, Renault, Skoda, Seat, Porsche, Audi, Lamborghini.  

«Зараз на підприємстві працює кілька сотень переяславців, а відкриття другої черги виробництва забезпечить район новими робочими місцями. Зі свого боку ми завжди готові надати необхідну підтримку у форматі інвест-няні для тих, хто тільки планує розвиватися на території області, чи у форматі експертних консультацій тим, хто тут вже успішно працює. Плануємо і надалі вивчати потреби бізнесу, реалізувати спільні плани», – підкреслив Олексій Чернишов під час спілкування з керівництвом і колективом заводу.

Також голова КОДА зазначив, що обласна влада постійно опікується питаннями створення сприятливого бізнес-середовища в регіоні, бо саме від цього залежить економічний розвиток Київщини і України.

Нагадаємо про "Борги забудовників перед бюджетом селища Гостомель"



0

 822 | 
 Київська ОДА
 2020-02-14 11:20:34 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама