Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Київська агломерація: що і коли чекати?

26 січня 2018 року о 15:25

 | 
 | 4/5 (1)
Влада Києва нині активно пропонує мешканцям 11 міст та 50 селищ приєднатися до так званої Київської агломерації. Згідно «Рішення про ініціативу утворення асоціації «Київська агломерація» до цього новоутворення, могли би приєднатися зокрема Ірпінь, Васильків, Бровари, Вишгород, Бориспіль, Буча, Вишневе, Боярка, Коцюбинське та Гостомель.
В якості позитиву людям обіцяють «Карту киянина» за якою вони зможуть отримувати пільги в комунальному транспорті, аптеках та магазинах. Водночас зросте плата за автострахування, оренду житла, тому цінова політика буде більш орієнтована на столичну.
Стосовно представників влади, то вони явно не є готові передати свої повноваження у Київ. Як і те, що Київська міська адміністрація швидко може зрозуміти потреби та проблеми міст та селищ, які так раптово «опинилися» у складі їхнього мегаполіса.
Сто відсотків, що поступово межі Києва будуть розширюватись. Можна назвати й першого претендента на приєднання найближчим часом – це Коцюбинське. Однак, як швидко це буде відбуватися поки що можна лише здогадуватися.

 Зарослев Замойський


0

 1050 | 
 Пульс | 
 2018-01-26 15:25:50 | 
 новини, Київщина, Київська область, влада, Київ, КМДА, політика
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама