Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Розпустили фракцію "Свободи" у Бучі: стало відомо про рішення депутатів

27 лютого 2020 року о 11:53

 | 
 | 4/5 (1)

Сьогодні, 27 лютого, голова фракції "Свобода" Іван Окоєв повідомив про вихід з даної політсили, а також заявив про розпуск однойменної фракції

Про це повідомляє інформаційна агенція "Пульс" з посиланням на сторінку Івана Окоєва у Faсebook.

"Сьогодні на сесії мною розпущена депутатська фракція ВО "Свобода" в Бучанській міській раді. Дякую Олександру Животовському та Олександру Ямненку за пройдений разом шлях та мужність стояти пліч-о-пліч у будь-якій ситуації", - пише Окоєв.

Далі він зазначає, що починаючи з 2015 року, як вони стали депутатами ради, і до цього часу вони не зраджували ні собі, ні громаді, швидко зрозуміли, що в цьому гнилому болоті нічого доброго не проросте, і відчували своїм обов’язком говорили правду і показували громаді хто є хто.

"Сподіваюся, що в наступному скликанні цей орган місцевого самоврядування зазнає якісних перетворень і вже не матиме в своєму складі ненажерливих паразитів, - зазначає Іван Окоєв та продовжує. - Відсьогодні на моїй спільній історії з політичною партією ВО "Свобода" ставиться крапка. Після 10 років партійного життя я розумію необхідність серйозних структурованих кадрових змін, проте цього не відбувається. Ця обставина змусила мене прийняти таке рішення: я складаю депутатський мандат".

На кінець депутат дякує усім своїм колегам, з якими мав за честь стояти поруч на акціях прямої дії, на барикадах Майдану та в окопах російської-української війни.

Нагадаємо "7 мільйонів для керівника кооперативу в Іванківському районі".
Відтепер ми в телеграм!
https://t.me/joinchat/AAAAAEcfmpr70Fadi_X4VQ



0

 558 | 
 Моя Київщина
 2020-02-27 11:53:52 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама