Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Фонд держмайна продав усі автостанції в Києві

4 березня 2020 року о 16:20

 | 
 | 4/5 (1)

У власності підприємства Київпассервіс перебувають шість автостанцій у столиці і 18 - в Київській області.

Фонд державного майна 4 березня провів аукціон з продажу 99,99% акцій компанії Київпассервіс, у власності якого перебувають шість автостанцій в Києві і 18 автостанцій у Київській області. Про це повідомляється на сайті Prozorro. Продажі в середу, 4 березня.

Зазначається, що пакет акцій з початковою вартістю майже 196 млн гривень в ході аукціону вдалося продати за 231 млн гривень. Переможцем торгів стала фірма Бастіон-груп, що належить бізнесменові Володимиру Івчуну.

Переможець аукціону повинен зберегти основний вид діяльності компанії - обслуговування наземного транспорту та діяльність автостанцій - протягом щонайменше п'яти років в Києві і 15 років - у області. Також на нього покладені обов'язки погасити борги компанії і не скорочувати співробітників протягом бодай шести місяців.

Київпассервіс належать автостанції "Поділ" (вулиця Нижній Вал), "Дарниця" (проспект Гагаріна), "Полісся" (площа Шевченка), "Київ" (проспект Науки), "Південна" (вулиця Глушкова) і "Дачна" (проспект Перемоги ) на території столиці.

Також компанія володіє автостанціями в 17 населених пунктах Київської області, в тому числі в Білій Церкві, Обухові, Богуславі.

Раніше повідомлялося, що Господарський суд Києва скасував заборону на підготовку до приватизації Центренерго. Фонду держмайна дозволили продовжити відбір інвестиційних радників для приватизації підприємства.

Нагадаємо "Інформаційна сторінка про коронавірус COVID-2019 в Україні"

Відтепер ми в телеграм!
https://t.me/joinchat/AAAAAEcfmpr70Fadi_X4V



0

 442 | 
 Корреспондент
 2020-03-04 16:20:32 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама