Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Україна не обмежуватиме наземні перевезення

13 березня 2020 року о 11:06

 | 
 | 4/5 (1)

Додаткова увага приділятиметься транспорту, який прибуває з країн, де є підтверджені зараження коронавірусом

Повідомляє інформаційне агентство "Пульс".

Картинки по запросу "укрзалізниця"

Залізничні, автобусні та автомобільні перевезення  як за кордон так і по країні Україна не обмежуватиме.

Про це повідомив Укрінформ з посиланням на слова міністра інфраструктури України Владислава Криклія під час брифінгу, який відбувся 12 березня.

Картинки по запросу "Владислава Криклія"

Щодо залізничних перевезень, як і щодо громадського транспорту, за словами міністра, жодних обмежень немає. «Єдине, що зрозуміло, буде додаткова увага приділятися до транспортних засобів, які подорожують з країн, де є підтверджені зараження коронавірусом. Якщо говорити про автобусні та автомобільні перевезення, то у нас з 219 пунктів перетину кордону буде 49, тобто тут вже відбувається певне обмеження”, – зазначив Криклій.

Також очільник міністерства розповів, що на постійній основі епідеміологи  перевіряють транспортні засоиів, які прибувають до України морем. Така практика поширена не лише для виявлення підозр на захворювання коронавірусом.

Тим часом  учора, 11 березня, Міністерство інфраструктури звернулось до Державіаслужби з пропозицією рекомендувати українським авіакомпаніям, які здійснюють чи планують здійснювати регулярні та чартерні рейси до Італії  та у зворотному напрямку – з Італаї до України,  розглянути можливість тимчасового призупинення таких рейсів на період дії карантину з метою запобігання занесенню та поширенню хвороби на території України.

Картинки по запросу "укрзалізниця"

А ось щодо повітряного транспотру – тут не все так просто.

Українська авіакомпанія SkyUp 5 березня призупинила польоти до італійського міста Турин та перенесла старт польотних програм на 1 червня 2020 року з Києва до Риму, Бергамо (Мілан), Пізи та Болоньї та зі Львова до Риму та Бергамо (Мілан). Початок польотної програми з Києва до Барі перенесено на 1 травня 2020 року. Також до 16 квітня компанія скоротила 6 рейсів за напрямком Львів — Тель-Авів — Львів, 5 рейсів за напрямком Запоріжжя — Тель-Авів — Запоріжжя (15.03, 22.03, 29.03 та 05.04, 12.04), окрім того, повністю скасовані рейси за напрямком Харків — Тель-Авів — Харків. У січні цього року SkyUp припинила польоти до Китаю.

Авіакомпанія МАУ через поширення коронавірусу Covid-19 в Італії призупинила сполучення Київ-Венеція до 12 квітня. Також компанія вивозитиме українців рейсами з Риму та Мілану. На період 12 березня — 8 квітня МАУ скасувала рейси Одеса – Тель-Авів (окрім 18 і 25 березня) і Дніпро – Тель-Авів та рейси Харків – Тель-Авів з 15 березня по 8 квітня. У лютому 2020 року МАУ припинила польоти до Китаю.

Відтепер ми в телеграм!
https://t.me/joinchat/AAAAAEcfmpr70Fadi_X4V




0

 465 | 
 Погляд
 2020-03-13 11:06:58 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама