Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Подробиці про перший випадок захворювання на COVID-19 у Київській області

18 березня 2020 року о 10:26

 | 
 | 4/5 (1)

Учора, 17 березня, у Київській області було офіційно зареєстровано перший лабораторно підтверджений випадок коронавірусу у 44-річного чоловік із міста Ірпінь, який  напередодні побував закордоном 


Повідомляє інформаційне агентство "Пульс" . Голова постійної комісії з питань охорони здоров'я Київської обласної ради Наталія Бігарі повідомила, чоловіка ушпиталили в стані середньої тяжкості з підозрою на коронавірус. Після лабораторних досліджень було встановлено, що в пацієнта коронавірус +. Наразі чоловік знаходиться на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні Білоцерківської лікарні №3.

Зокрема, відносно забезпеченості лікарень області Наталія Бігарі повідомила, що 17 березня на сесії Київської обласної ради депутати прийняли рішення про виділення коштів на тести, необхідне обладнання, медикаменти, спецодяг тощо, які направлять на опорні лікарні Київської області. Мова йде про 19 мільйонів гривень, які виділили із розрахунку потреби на один місяць опорних лікарень у Київській області.

Відтепер ми в телеграм!
https://t.me/joinchat/AAAAAEcfmpr70Fadi_X4V



0

 495 | 
 Моя Київщина
 2020-03-18 10:26:11 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама