Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Народний депутат Сергій Шахов захворів на коронавірус

20 березня 2020 року о 19:43

 | 
 | 4/5 (1)

Повідомляє інформаційне агентство "Пульс"

Сергій Шахов у своєму відеозверненні зазначив,  що отримав результати аналізів, які підтверджують недугу

Шахов у відеозверненні 18 березня підтвердив, що отримав результати аналізів, які підтвердили у нього коронавірус. Нардеп розповів, що наразі почуває себе добре, а перші симптоми (підвищену температуру) відчув 3 дні тому, зауважує Українська правда з посиланням на відеозвернення Шахова і цитує його слова: “Сьогодні (18 березня – ред.) мені зателефонували з лабораторії і типу сказали, що підтверджується коронавірус. Зразу хочу всім зазначити, що це не так страшно, як малюють”.

Наразі з нардепом проводяться всі необхідні дослідження та епідеміологічне розслідування. Йому надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції, йдеться у повідомленні.

За повідомленням Міністерства охорони здоров’я, серед 14 офіційно зафіксованих випадків COVID-19 є народний депутат України.

«Наразі проводяться всі необхідні дослідження та епідеміологічне розслідування. Йому надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції. Відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я, хворих з коронавірусною інфекцією при легкому перебігу хвороби можна лікувати амбулаторно. У разі необхідності пацієнта буде госпіталізовано. Медичні працівники проведуть усю необхідну роботу з людьми, які контактували з ним. Народний депутат України на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року був відсутній», зазначає МОЗ.


Відтепер ми в телеграм!



0

 366 | 
 Погляд
 2020-03-20 19:43:47 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама