Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

800 000 гривень на ремонт інфекційного відділення в Бучі від гостомельського ПрАТ "Ветропак"

23 березня 2020 року о 19:07

 | 
 | 4/5 (1)

Стало відомо, що ПрАТ "Ветропак" виділило 800 000 гривен на ремонт інфекційного відділення, яке знаходиться в Бучі

Повідомляє інформаційне агентство "Пульс" з посиланням сторінку "Газета Гостомеля" у Faсebook, 800 000 гривен будуть використані на ремонт мережі вентиляції інфекційного відділення.

"Складні часи зараз переживає країна і світ. Як ніколи потрібна згуртованість для дій проти пандемії. На жаль, наш регіон має проблему з інфекційним відділенням лікарні. Наразі спільними зусиллями навколишніх міст та селищ ремонтується приміщення інфекційного відділення, яке розташоване в місті Буча та входить в наш Госпітальний округ. Вдячний директору ПрАТ "Гостомельський завод "Ветропак" Павлу Анатолійовичу Приньку за підтримку ініціативи щодо виділення коштів на ремонт відділення. Вдячний за вияв соціальної відповідальної позиції підприємства у такий непростий час", - сказав Гостомельській селищний голова Юрій Прилипко.

Варто зазначити, що питання капітального ремонту інфекційного відділення у Бучі стало актуальним на цьому тижні. Коли стало зрозуміло, що масштаби світової пандемії поширюються й на нашу країну.

Відтепер ми в телеграм!



0

 640 | 
 Моя Київщина
 2020-03-23 19:07:35 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама