Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

11-12 квітня на Київщині планують жорстко обмежити мобільність людей

9 квітня 2020 року о 19:26

 | 
 | 4/5 (1)

У зв’язку з наближенням світлого свята Великодня на Київщині планують максимально обмежити пересування людей, щоб зменшити їх скупчення у таких місцях, як церкви, магазини тощо. Про це сьогодні, 9 квітня, повідомив на онлайн-брифінгу Василь Володін, т. в. о. голови Київської обласної державної адміністрації.

«Сьогодні багато в чому ваше здоров’я та життя залежить від вашої сумлінності та відповідальності. Дотримання суворого карантинного режиму та санітарно-епідеміологічних правил – найкраща профілактика захворювання на коронавірус», – зазначив очільник КОДА.

За його словами, у Київській області у суботу та неділю (11-12 квітня – ред.) найімовірніше буде введений режим максимального обмеження пересування.

verbna-nedilia-2020-istoriia-sviata-ta-tradytsiijpg З дому ні ногою: 11-12 квітня на Київщині планують жорстко обмежити мобільність людей

«Прошу в ці дні не виходити з дому. Якщо ви це зробите, то ситуацію втримаємо та почнемо виходити з карантину вже в травні цього року. В іншому випадку є ризики, що карантин буде продовжуватися до осені», – підсумував Василь Володін.

c577230a529137127d59534ec36feb76 З дому ні ногою: 11-12 квітня на Київщині планують жорстко обмежити мобільність людей


Нагадаємо, що традиційно за тиждень до Великодня або у шосту неділю Великого посту весь християнський світ відзначає свято Вербної неділі, яка цьогоріч припадає на 12 квітня. Тож багато вірян можуть піти до церкви. Однак робити цього не варто, закликають як міські та селищні голови, так і медики та правоохоронці. Залишайтесь вдома та будьте здорові.



0

 852 | 
 Погляд
 2020-04-09 19:26:07 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама