Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У Чорнобильській зоні вогонь підкрадається до радіоактивних сховищ (Відео, Фото)

13 квітня 2020 року о 18:24

 | 
 | 4/5 (1)

У соціальних мережах Ярослав Ємельяненко розповів, що пожежа дісталася Прип’яті та знаходиться неподалік від сховищ радіоактивних відходів

"Ситуація критична. Зона палає. Місцева влада звітує, що все під контролем, але насправді вогонь стрімко захоплює нові території. В мене два варіанти: чи то до Кабміну не доводять реальну ситуацію, чи він обрав політику замовчування радянської влади, як у 86 році", - пише активіст.


Світлина від Ярослава Ємельяненка.

За його словами, зараз вогонь дістався Прип’яті та знаходиться у двох кілометрах навпростець від сховищ радіоактивних відходів "Підлісний", де розташовані найбільш високоактивні радіаційні відходи всієї Чорнобильської зони, та від самої ЧАЕС.

"Але зайдіть на сторінки Кабміну, ДСНС та профільних держустанов – в них все під контролем і все нормально. Горить там, горить сям, але це ок. І те, що ця серія підпалів, за всіма юридичними ознаками, є терористичним актом, який зараз вийде за межі країни та стане міжнародним – це нормально, не звертайте уваги, ситуація штатна. На місце не допускають волонтерів та журналістів.Я терміново звертаюся до Офісу Президента України та Володимира Зеленського, Дениса Шмигаля, Антона Геращенка, Арсена Авакова, Миколи Чечоткіна. Досить робити вигляд, що все ок! Скажіть людям, що реально відбувається з пожежею", - наголошує чоловік.



0

 883 | 
 Моя Київщина
 2020-04-13 18:24:00 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама