Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

З 9-го червня запрацюють Фастівські дитячі садочки

5 червня 2020 року о 09:43

 | 
 | 4/5 (1)

Починаючи з 9 червня у Фастові відновлюють роботу дитячі садочки, – повідомляє офіційний сайт Фастівської міськради.

Двері для дітей відкриють усі заклади дошкільної освіти міста, які готові прийняти 500 юних фастівчан. Але прийом та перебування діток у групах відбуватиметься із посиленим дотриманням карантинних норм і правил.

Зокрема, особи, які супроводжуватимуть дитину до дитсадка, мають бути в масці та дотримуватися соціальної дистанції, дітям проводитимуть термометрію, персонал регулярно дезінфікуватиме поверхні. Під забороною – м’які іграшки та килими. У садочках повинні бути наявні відповідні засоби захисту, дезінфікуючі засоби, безконтактні термометри, засоби для особистої гігієни.

Окрім цього, кількість вихованців у групах обмежується до 10 осіб, групи цілодобового перебування дітей не працюватимуть до завершення карантину. Також не відбуватиметься набір до садочку нових діток. Але збільшується час прогулянок малюків на свіжому повітрі, там же мають проводитися і більшість занять.

«Шановні батьки, просимо дотримуватися визначених карантинних норм та правил! Адже здоров’я дітей залежить від злагодженої роботи як працівників закладів дошкільної освіти, так і батьків. Усім бажаємо здоров’я!!!»



0

 466 | 
 Пульс | 
 2020-06-05 09:43:25 | 
 новини, Київщина, Київська область, виховання, гігієна, дезинфектант, дезинфектанти, дезинфекція, дезінфектант, дезінфектанти, дезінфекція, дитсадки, дитсадок, дитячі садочки, ДНЗ, дошкільна освіта, дошкільний заклад, дошкільний навчальний заклад, дошкільні заклади, дошкільні навчальні заклади, карантин, карантинні норми, місто Фастів, овіта, термометрія, Фастів, Фастівська міська рада, Фастівська міськрада
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама