Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

В лісі знайдено закопані тіла двох зниклих мешканців Славутича

17 червня 2020 року о 21:37

 | 
 | 4/5 (1)

На Київщині розшукують чоловіка, який підозрюється у подвійному вбивстві двох жителів міста Славутич, – повідомив УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Київській області.

«Тіла двох жителів Славутича, які вважалися безвісти зниклими, поліцейські розшукали закопаними в лісі. Так, днями до поліції Київщини надійшло повідомлення про зникнення чоловіка та жінки, жителів Славутича, який тривалий час не виходили на зв'язок. За місцем проживання зниклої громадянки правоохоронці виявили сліди бурого кольору, схожі на кров та безлад», – сказано у повідомленні.

Зазначається, що під час проведення активних оперативно-пошукових заходів, вдалося встановити місце «поховання» зниклих осіб. Їх зловмисник закопав у лісі. Тіла загиблих направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

«Також поліцейські встановили особу, яка ґрунтовно підозрюється у вбивстві двох людей. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 ККУ. Санкція статті передбачає до довічного позбавлення волі», – додається у повідомленні.

Так, тривають оперативно-розшукові заходи щодо затримання чоловіка, причетного до подвійного вбивства.



0

 702 | 
 УНН
 2020-06-17 21:37:34 | 
 новини, Київщина, Київська область, Cлавутич, безлад, вбивство, довічне позбавлення волі, довічне ув'язнення, зниклий, зниклі, ККУ, кримінал, кримінальне провадження, Кримінальний кодекс України, кров, ліс, Нацполіція, Нацполіція Київської області, Нацполіція Київщини, оперативно-пошукові заходи, підозра, поліцейські, поліція, розшук, санкція, суд, судово-медична експертиза, тіла, тіло, убивство
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама