Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У Києві на Жмаченка модернізують дитячий реабілітаційний центр

28 липня 2020 року о 17:51

 | 
 | 4/5 (1)

Центр реабілітації дітей, що на вулиці Генерала Жмаченка, буде розширено. Тут планують добудувати нову клініку, житло для осіб, що отримують допомогу, а також школу, дитячий садок та різноманітні студії для розвитку дітей.

Зазначається, що реабілітаційний центр розширюватиметься, оскільки кількість людей, що потребують допомоги, зростає.

Планується нова клініка та житло для людей, що проходять реабілітацію. Також, сучасну школу та дитсадок, профільний центр розвитку дитини, спортивні локації, творчі та художні, комп’ютерні та інші студії для інтелектуального та фізичного розвитку дітей.

На таких потужностях, як зараз, цей Центр на вулиці Генерала Жмаченко 20 працює вже майже 20 років.

Тут проходять реабілітацію діти з аутизмом, синдромом Дауна та ДЦП. Також в Центрі допомагають людям з вадами слуху та зору, біженцям з Донбасу та іншим особам, яким потрібна допомога.



0

 685 | 
 ТРК «Київ» | 
 2020-07-28 17:51:18 | 
 новини, Київщина, Київська область, дитячий садок, дитячий садочок, дитячі садочки, діти, ДНЗ, допомога, дошкільна освіта, дошкільний заклад, дошкільний навчальний заклад, дошкільні заклади, дошкільні навчальні заклади, ДЦП, житло, інтелектуальний розвиток, Київ, комп'ютер, комп'ютери, комп'ютерна техніка, комп'ютерні технології, модернізація, молодь, навчальний заклад, образотворче мистецтво, персональні комп'ютери, ПК, позитивні зміни, Реабілітаційний центр, ремонт, розширення, слух, спорт, спортивна локація, спортивні локації, студія, творчість, фізичний розвиток, Центр реабілітації, школа, школи
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама