Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Ірпінь займає 8 місце в рейтингу інституційної спроможності і сталого розвитку громад Київщини

1 серпня 2020 року о 10:01

 | 
 | 4/5 (1)

Фондом «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу», сформовано черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України (до 100 тис. населення).

Станом на 1 липня 2020 року Ірпінь посідає 8 сходинку з показником 83,18 балів. Перше місце посів Славутич зі значним відривом, набравши 149,38 балів. На другому – Переяслав з позначкою в 117,47 балів.

Рейтинг враховує 40 критеріальних показників та відображає інвестиційну привабливість громад у 2020 році.

Серед врахованих показників: наявність плану дій щодо сталого розвитку енергії та клімату (SECAP) на власних інформаційних ресурсах громади, та доступність пошуку; наявність на територіях громади вітропарків та сонячних станцій та їхня потужність; наявність власного бренду громади; наявність інвестиційних паспортів та пропозицій; активність з провадження громадських проектів; впровадження проектів за участю міжнародних партнерів; впровадження проектів в партнерстві з приватним бізнесом тощо.



0

 1076 | 
 Ірпінь Online
 2020-08-01 10:01:37 | 
 новини, Київщина, Київська область, 2020, Cлавутич, SECAP, Березань, бізнес, Бориспіль, Боярка, бренд, Буча, Васильків, Велика Димерка, Вишгород, Вишневе, вітропарк, вітропарки, громада, громади, Дівички, інвестиції, інвестиційна привабливість, інституційна спроможність, Ірпінь, Козин, Миронівка, місто Ірпінь, місто Переяслав, місто Славутич, Немішаєве, Обухів, Переяслав, показники, рейтинг, сонячна станція, сонячні станції, спроможність, сталий розвиток, Тетіїв, Українка, Фастів, Чабани
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама