Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Мирослава Смірнова: Працюємо над обладнанням класів згідно з концепцією "Нова українська школа"

31 січня 2018 року о 16:03

 | 
 | 4/5 (1)
Про це голова Києво-Святошинської РДА Мирослава Смірнова заявила на плановій нараді з начальниками структурних підрозділів адміністрації.
На порядку денному – питання освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, спорту.
"У цьому році контроль за виконанням робіт на соціальних об'єктах з боку РДА буде значно вищий. Ми виділяємо кошти для того, щоб впроваджувати зміни у соціальній сфері швидко і якісно. Тому рівень відповідальності на всіх рівнях має бути надвисоким. Будівельні і ремонтні роботи повинні відбуватися згідно з встановленим графіком", - прокоментувала голова РДА.
Вона зазначила, що у 2018-му продовжать практику минулого року - на території шкіл планують встановити спортивні майданчики нового зразка. Приділили увагу проекту "Нова українська школа". Як відомо, у районі цього навчального року за новою концепцією розпочали навчання три експериментальні перші класи. Вже у 2018/2019-му планується, що 120 перших класів у Києво-Святошинському районі долучаться до проекту. "Вже працюємо над обладнанням класів згідно з концепцією", - сказала Мирослава Смірнова.
Крім того, обговорили план заходів у сфері охорони здоров'я. Робота над оновленням матеріально-технічної бази продовжується.
Щодо спортивної галузі, то наразі активно ведеться підготовка до районного чемпіонату з боксу, який відбудеться вже на унікальній спортивній арені у Вишневому. Будівництво інноваційного спортивного об'єкта вже на завершальному етапі.
Також розглянули питання відділу культури. Обговорили лютневі заходи, зокрема вшанування пам'яті загиблих героїв на Майдані.
У робочому порядку приділили увагу роботі ЦНАПу, управлінню агропромислового розвитку, служби у справах дітей, відділу містобудування та архітерктури, а також юридичного відділу.

0

 633 | 
 Пульс | 
 2018-01-31 16:03:24 | 
 новини, Київщина, Київська область, Мирослава Смірнова, ЦНАП, школи
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама