Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Нова Пошта встановила 200 поштоматів нового зразка

5 серпня 2020 року о 17:02

 | 
 | 4/5 (1)

«Нова пошта» вже встановила 200 нових поштоматів без дисплея у 95 містах України. Камери поштомату відкриваються за допомогою мобільного додатку.

Щоб отримати посилку клієнту необхідно підійти з телефоном до поштомату і натиснути кнопку «відкрити» у мобільному додатку. Поштомат є власною розробкою компанії та покликаний зробити сервіс максимально простим і безпечним для клієнтів.

«Для установки поштоматів ми вибрали магазини мережі АТБ, адже вони є буквально на кожному кроці. Тепер, коли ви підете в магазин за продуктами, можете відразу там же забрати свою посилку – це зручно і економить час», – прокоментував керівник бізнес-напряму мережі поштоматів «Новобокс» Олександр Лісовець

До кінця поточного року «Нова пошта» планує встановити поштомати по всій мережі магазинів АТБ, а це на сьогодні 1137 магазинів у 293 населених пунктах України.

У поштоматах можна отримати тільки повністю оплачені посилки до 30 кг фактичної ваги, при цьому оголошена цінність посилки не повинна перевищувати 6000 грн.

Максимальні габарити відправлення – 40х62х28 см. Якщо з якихось причин одержувач не зміг забрати своє замовлення вчасно, то на 5-й день він буде переміщений на найближче відділення Нової пошти.



0

 1310 | 
 Національний Промисловий Портал
 2020-08-05 17:02:45 | 
 новини, Київщина, Київська область, АТБ, безпека, безпечність, відділення, дисплей, іновації, клієнт, клієнти, компанія, магазин, маркет, мобільний додаток, Нова Пошта, Новобокс, посилка, посилки, пошта, поштомат, поштомати, програма, простота, сервіс, супермаркет, торгівельна мережа, торгівельна точка, торгівельний заклад, торгівельні мережі, торгівельні точки, торгівля, торгова точка, торговельна мережа, торговельний заклад, торговий заклад, торгові точки, Україна
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама